Camping Key Europe

Camping Key Europe

Op onze camping moet je in het bezit zijn van de Camping Key Europe (de ANWB kampeerkaart).
De meest complete kampeerkaart van Europa, dat is de ANWB Kampeerkaart CKE! Deze kampeerkaart is je vervangend legitimatiebewijs op campings die deel uitmaken van het Camping Key Europe netwerk. Inchecken gaat makkelijk en snel, want op de kampeerkaart staan al jouw gegevens. En misschien wel het belangrijkste voordeel: het paspoort kan je op zak houden.

Daarnaast biedt deze kampeerkaart je veel voordeel!

Met de ANWB Kampeerkaart CKE profiteer je van korting op o.a. staanplaatsen en huuraccommodaties, zowel in het voor-, na- en hoogseizoen. Daarnaast kunnen aangesloten campings CKE-kaarthouders ook speciale aanbiedingen doen.

Kijk voor meer informatie op www.anwb.nl/kamperen/anwb-kampeerkaart-cke
Of op de Zweedse site: www.camping.se/sv/Camping-Key-Europe/Allt-om-Camping-Key-Europe/ Deze site is ook in het Engels of Duits.

Je kunt de Camping Key Europe al aanschaffen voordat je aan de reis gaat beginnen zodat je op de heenweg al van de voordelen profiteert. De kaart is een jaar geldig.
Je kunt de (digitale) kaart via onze website kopen. Je krijgt dan de Zweedse kaart die je kan downloaden via de app 'My Camping Key'. De digitale kaart kost 150:- sek.
Je kunt de kaart ook bij de ANWB kopen. Let op: de voordeelacties en kortingen kunnen per (aankoop)land verschillen.

Je kunt ook een campingkaart bij ons op de camping kopen bij aankomst.

Met de campingkaart krijgt je 5% korting op de warme maaltijden in ons restaurant.